اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد

روحانی: حوادث اخیر نشان داد اولین فراری از منطقه آمریکا است

رئیس‌جمهور گفت‌: آمریکا تمام توان خود را علیه ایران به کار گرفته ولی شرایط اقتصادی کشور به نسبت سال گذشته باثبات‌تر است و بنده هیچگاه آمریکا را منزوی‌تر و ذلیل‌تر از امروز ندیده‌ام.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 22
کد خبر: ۱۹۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام روحانی در مراسم رونمایی از سامانه پدافندی باور 373 که صبح امروز (پنجشنبه) به مناسبت روز صنعت دفاعی برگزار شد، گفت: ما هیچگاه در برابر توطئه دشمنان نه غمناک شدیم و نه دل ما گرفته شد همیشه با روحیه لازم در برابر این توطئه‌ها ایستادیم.

 

وی افزود: آمرکایی‌ها در سال 96 موفق شدند با عوامل داخلی خود اغتشاشاتی را در خیابان‌های تهران و برخی شهرستا‌نها به راه بیندازند و تصور آنها این بود که اغتشاشات چند ماهه را کلید زده‌اند اما با تدبیر مسئولان، اقدامات نیروهای امنیتی و نظامی این حرکت ظرف 5 روز در هم پیچیده شد و این موفقیت بزرگی در برابر توطئه بیگانگان بود.

 

روحانی گفت:‌ در سال 97 فشار اقتصادی را با خروج از برجام کلید زدند.خروج از برجام به معنای زیر پا گذاشتن قانون و تروریسم اقتصادی و عهدشکنی است و آمریکا به خیال اینکه می‌تواند ایران را در فشار قرار دهد.

 

رئیس‌جمهور اظهار داشت: مسئله محیر العقول این است که یک کشور در برابر هدفی که فکر می‌کرد به راحتی به دست آید، قانون بین‌اللملی را زیر پا می‌گذارد فشار به یک ملت به عنوان تروریسم اقتصادی وارد می‌کند و خیال می‌کند حتما ظرف چند ماه موفق می‌شود.

 

وی افزود:‌در سال گذشته در حاشیه اجلاس سازمان ملل یکی از سران معروف اروپایی به من گفت که رئیس جمهور آمریکا دیروز به او گفته که شما اروپایی‌ها سه ماه صبر کنید و با ایرانی‌ها در برنامه‌های اقتصادی مشارکت نکنید، سه ماه دیگر نظامی به نام جمهوری اسلامی در منطقه نخواهد بود. من خندیدم و به او گفتم که این آقایی که این ادعا را کرده خودش خواهد رفت و حزب او نیز از قدرت خواهد رفت اما جمهوری اسلامی ایران برای صدها سال دیگر مستحکم‌تر باقی خواهد ماند و امروز حدود یک سال از آن زمان گذشته است و جمهوری اسلامی با قدرت پابرجا مانده است.

 

روحانی گفت:‌ سال گذشته عدم تعادلی را در بازار به وجود آوردند اما در عین حال با آگاهی و اقتدار و ایستادگی مردم از آن شرایط عبور کردیم و سال 98 که تحریم آمریکا از هر زمانی بیشتر است و آمریکا تمام توان خود را علیه ایران به کار گرفته ولی شرایط اقتصادی کشور به نسبت سال گذشته باثبات‌تر است و بنده هیچگاه آمریکا را منزوی‌تر و ذلیل‌تر از امروز ندیده‌ام.

 

وی افزود: حوادث اخیر نشان داد اولین فراری از منطقه آمریکا است.

منبع :تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار